Gatufesten 2009

helluu :D


Träffade E.M.D. på tågstationen. Danny sa hej norrläningar, och något mer. Erik sa att vi va söta, sedan gick vi med Matte, men han stannade hos några andra, så vi ropade på Erik och gick med han, Mimi visade Erik sin bild som hon hade målat till han, Erik tyckte att minen var ful... men sedan bestämmde vi att den va okej.. Efter pratade vi lite och det, Matte sa att dom skulle till hotellet så vi gick till ett hotell som vi trodde att de va.
Då ser vi bilen är den... TOM
Vi gick till ett annat och där va dom, Danny kom ut pratade i telefonen i typ en minut sedan gick han in, efter ett tag kom alla ut, Erik gjorde vääärsta smilet och sjöng ba: HAPPY HAPPY HAPPY.
Vi gick efter dom till scenen var bakom alla hela tiden, sedan stog vi vid stängslet vid backstage, då kom Matte, vi stog och pratade, sedan sa han att han skulle titta på bussen som dom skulle åka med i 16 timmar, han gick en bit och trodde att vi följde efter, men då han insåg att vi inte gjorde det ropade han : HÄÄNG MED HÄÄNG MED, fick se bussen, blä skit ful, haha och jag trodde jag skulle dö då Matte berättade en sak på tillbakavägen, tog kort och pratade lite till sen var han tvungen att gå.
Vi såg Erik gå till framsidan av scenen, så vi gick dit och ba EEERIIIK, han ba jaaa:D och vifftade med armarna :S, sedan drygade vi ett tag,  sedan helt plötsligt skulle han köpa kaffe, i det varma vädret så vi kollade lite konstigt på han, vi hade visat han vägen till donken men var tvungen att kolla så att han gick rätt,han gick rätt så vi vände vi oss sen kollade vi igen då är han helt borta,mystiskt. Vi gick till scenen, då såg vi Knut, men vi trodde först att det var Erik, för båda hade vita tröjor och korta byxor. Vi gick lite hit och dit.
Vi var tvungen att gå till en GF kille för att fråga vart insläppet var, han ba prata med blablabla, kom till rätt ställe men var tvungen att vänta, vi stog typ först ahha, sedan kom vi på att vi glömt PLAKATET. Så jag fick springa till stället vi var på innan och där stog det, när jag gick jag tillbaka såg jag DANNY men bakåtslickat hår, haha sedan va jag framme stog där ett tag, vi fick bandet, men fick inte gå in.
Väl inne ville en vakt kolla i våra väskor, vi hade gjort sallad och mimi hade inte plats med hennes burk i hennes väska så jag hade den, då skakade han runt burken så jag fick sallad fulla min kofta den blev kladdig och grön/gul. Vi SPRAAAAAANG till scenen, fick AS bra platser, mötte mamma för att få min kamera, festis, leggings skinnjacka och ett par shorts, segvakten var tvugen att gå igenom den påsen med. Sprang tillbaka då frågade vi en mamma om hon kunde vakta våra platser medans vi köpte RUN EMD tröjan och samtidigt få en signerad affisch eftersom det inte skulle vara någon signering, väntade ett tag, sedan kom Emelie som fick hålla D:et mimi M:et och jag E:et, säger bara woow vad vi sjöng/hoppade och skrek. Kunde typ inte andas, och vi lyckades få alla fotografer den här gången med, och kom med på stora tv:n 10000  gånger. Och ja de började skratta åt oss som vanligt.
Efter gick vi till kanten (där det innan var stängslet till backstage), alla stog där, och vakten fick typ hälften att gå, när han sa att dom inte skulle komma ut där, men efter ett tag sa han att de skulle komma ut där, fulbussen skulle köra ut och då hade Erik kommit ut men var på andra sidan bussen där ingen fick vara. När bussen var borta frågade vi om han gillade en sak som vi köpt, pch såg sedan att han hade den på sig haha, han gick in men innan det sa han att han skulle till hotellet, så vi gick dit, såg bara en vilsen Knut. Mimi såg  bussen, så vi gick till den och snackade med busschaförerna.
Efter ett tag ringde Emelies kompis och ba Danny är här, så vi gick dit, träffade Danny och skrämde han med att vi visste vart hotellet låg, han och Jonas gick framför sen Emelie mimi och jag efter, råkade kliva på Jonas fot så han flög. Danny sjöng även I´m in love with a fairytale och vi sjöng med haha. De skulle hämta något i hotllet så vi gick till bussen.
Först kom Oscar, sedan kom alla utom Erik, han kom efter ett tag, mimi spydde (för hon hade ätit cupcakes),det roliga är att hon hade förväntat sig att ingen skulle glo, då hon kollar bak ser hon mig, matte och emelie stå med munnen öppen haha.

Matte: oj vad är det med henne
Jag: eh hon mår inte så bra
Matte: ser det haha
sen kom hon tillbaka
Matte: HAR DU DRUCKIT?? :O:O:O
Mimi: nej
Matte: okej andas på mig får jag känna
Jag: eg vill du värkligen känna lukten av spya?
AHAH asså mina komentarer.
En kille som vi hade snackat med  innan kom han va as irreterande och äckligt full, jag bad han stick därifrån och det gjorde han.
Danny skulle säga hejdå till oss:
Danny: kom sötis
Jag: okeej
Danny: *kramar as hårt och viskar i örat* sötiiiiis
sen klev han på min tå.
Sen sa vi hejdå till de andra och fick kramar haha.

Så nu fick ni höra liiite om dagen. Den var myyyyyycket bättre i verklighet. (det där var ca 1/4 av allt)


Nu luktar mitt linne stefan, Erik, Matte och Danny, kanske för vi fick as många kramar...  mums.
Har nog aldrig fått så många kramar på en dag.