We ♥ it










SUMMER SUMMER SUMMER SUMMER SUMMER SUMMER SUMMER SUMMER SUMMER SUMMER SUMMER



LOVE

/Bruno Mars♥



EMD - Ton hallen 31 mars!

Dagen började med att jag var as glad, sjöng hela morgonen (från klockan 7), Maja halshögg mig typ. Efter skolan vid 12 åkte jag till pappa och gick ut med hundrana och hämtade min väska. När jag kom hem till mami duschade jag sedan fixade jag mig, blev även trubbel med en tjej. Vid halv 5 gick jag till Mariam sen åkte vi nån gång efter 5. Var vid tonhallen och såg deras bil. Åkte till lidl och köpte dricka och kakor haha. Åkte tillbaka och åt kakorna, sedan satt vi där, lite då och då åkte vi runt i stan. 18.45 gick vi in i tonhallen. Träffade allt mellan andra fans, vinnare, lärare och kompisar. Insläpp och sedan började allt. Danny såg oss rätt snabbt, Erik och Matte var sega haha. Jag satt och sjöng med haha, Danny glodde as mkt hela tiden sen kollade han på mig samtidigt som han sjöng you and I. Det var så fint med bakgrunden med hjärtat och i Alone när det kom upp ord hela tiden som tillslut bildade hela texten. GRYMT var det när Danny sjöng In the club och alla stog upp, även jag.

Efteråt gick jag på toa och hörde en liten tjej prata med sin mamma,
Mamman: visst var det bra?
Tjejen: jaa, men det är så jobbig när alla tjejer ska skrika och det, så är det alltid med EMD

Vadå skriker man inte eller klappar eler sjunger blir det helt dött haha.


Kom tillbaka då kom även aporna ut för att göra en signering, Danny fastnade på ett ställe, Erik kom och signerade min biljett. Sen kom Matte och singerade den. Sen kom Danny han tog typ och kollade vart han skulle gå då kom han til mig haha, han gjorde något i mitt ansikte haha, typ drog hande igenom ansiktet. Sa typ det vanliga hur är det? bra själv? bra men är trött. Fick en kram och en puss på kinden och min biljett signerad. Sen gick vi och pratade med Erik om Mariams fåglar och om hennes bil och det, sen med Danny igen.

Vi skulle vänta på Erik ute för han ville se bilen men när de kom ut gick han in i bilen haha han såg oss inte, Matte gjorde peace tecknet. Körde ner på perkeringen då vinkade lastbilskillarna åt oss haha. Sen följde vi efter dom till hotellet, då kom Erik och ba ååh bra val och det, Danny hoppade in i bilen och sjöng med till musiken vi hade, sen hoppade även Erik in, Matte gjorde något annat. Vi körde runt stan, Mariam fick lära sig att spinna av Erik, coolt känndes det när de går och sätter sig i deras fans bil och sedan åker på en biltur. Släppte av dom i hotellet, men innan Danny klev av mosade han min axel, han tog tag i den och tryckte gjorde as ont. Åkte förbi dom igen sen hem.


Woow typ en av de bästa gångerna, har blåmärke på armen nu tack Danny för det.


KÄRLEK!

Bilder kommer en annan gång!