Goodbye

Åker till stockholm imorgon klockan 8. Tar med mig datorn men vet inte om jag kommer få tag i internet! Och min app fungerar fortfarande trots att jag har mejlat blogg.se men verkar som att dom inte vet vad felet är. Är borta tills nästa söndag! Ska försöka fota en massa! 
 
POK
 
 
En bild ifrån när vi var i höganäs för ungifär 2 veckor sedan! 



Stay, stay with meee

Ligger i  sängen och mår skit. Var i Sannas stuga igår tills idag. Gick och la mig vid 12 men kunde inte somna förnst vid 3 på grund av min hosta. Vaknade flera gånger och klockan 12 så gick jag upp och åt frukost. Vi gick ner till stranden innan vi åkte hem, var 18 grader i vattnet! Körde hem sedan så var jag ute och plockade jordgubbar men alla är så små och smakar vatten. Lite senare hämtade mamma mig, vi satt och planerade lite vad vi skulle göra i stockolm. Åker ju på söndag morgon! Ska packa allt imorgon annars så glömmer jag vad jag packar och måste ändå packa om. Ska vila lite så att jag blir frisk för kul att åka till stockholm och vara sjuk! 
 
POK
 
 



Ded

Hello. Började dagen med att övningsköra med ulrik, gick mycket bättre med hans bil och fick max 10 motorstopp! När jag kom hem så hjälpte jag pappa med den sista häcken! Åkte och åt pizza i stan sedan så har jag suttit vid datorn. Har bara hosta just nu och är lite täpt i nosen men hoppas att jag blir bättre snart! 
 
Imorgon så ska jag åka till Sannas stuga och sova där! Hoppas det blir bra väder bara. 
 
POK
 
Hittade den här sötisen igår på tumblr! Dog lite



Summer

Idag så mötte jag öpp Amanda och Toe på stan. Gick mest runt och kollade. Fick med mig en hdmisak man kopplar in i datorn så att man kan använda ja hdmi och en guldig klocka! Vi köpte med oss lite frukt och satte oss vid ån och chillade. Åkte hem till mamma, lite senare kom pappa och hämtade mig. Hjälpte han att klippa häcken resten av kvällen. Kom in och tände ljus för att jag skulle se på glee och ha det lite mysigt haha men fastnade framför tumblr istället! Har gjort en till som allt bara är rosa på, in och kika www-pinkitis.tumblr.com (och nej det ska vara ett - och ingen .) Ska snart sova för imorgon ska jag övningsköra vid 12. 
 
POK
svettas ihjäl, blev sjukt varmt av ljusen!



Sjuuuk

Är fortfarande sjuk. Igår låg jag i sängen hela dagen så hade en massa överskottsenegi på kvällen. Kände inte för att slösa bort hela dagen i sängen igen, kollade på glee tills klockan 4 heheh sedan så tog jag en dusch. Testade övningsköra med växel men sög så fick bara motorstopp. I love automat! Åkte hem till pappa, min nyckel var där men pappa var inte hemma så åkte tillbaka till mamma igen. 
 
Har planerat lite med amanda, den 6e alltså en dag efter att jag kommit hem ifrån stoclholm ska vi ha pllmaraton. Kommer bli sjukt kul!
 
POK



new

köpte det här linnet( + en tjocktröja men vet inte vart den bilden tog vägen) på lager 157 (?) i höganäs. Och allt blev bara 170 kr! 



caviar

Hittade det är inne i en affär i borre, trodde verkligen inte att det fanns i sverige men joho. 200 kr gick det på men är säkert värt det! 



New in från ullared

 
 
Hittade välrldens skönaste koftor, ett par nya hörlurar, hello kittyplattång, nagellack och en väska men fick inte med den på bild. Sista bilden är också en kofta men den va så jobbig att fota så blev sådär haha.
 
 
 



Im home

Kom hem för kanske en timme sedan! Tog en dusch och la mig i min saknade säng och här blir jag kvar ett tag! Har en massa att fota och blogga om men orkar inte göra det idag. Har blivit förkyld och även spytt idag (mm i know men då vet ni varför jag inte orkar) och sedan har jag suttit i en bil i 9 timmar. 
 
Lovar att det kommer något imorgon iallafall. Nu ska jag se 2 pllavsnitt som jag missat och leta något gott att äta (kan bli svårt). 
 
POK



Hungergames

Hello, har nyss kommit hem till pappa. 
 
Har städat och packat nästan hela dagen, vid 7 kom amanda och innan 8 så åkte vi till bion för att se hungergames! Tycker dock att boken är bättre. Åkte hem till mamma och packade det sista, ser ut som att jag ska vara borta aslänge men det är inte ens två veckor. Nu ska jag låta datorn ladda till fullt batteri sedan sova, åker på morgonen nån gång, tar med datorn men vet inte om det finns internet annars så kan ni förvänta er en massa bilder! 
 
POK
 



chilllife

Hello ppls. Idag sov jag till halv 2 igen! Sen så åkte jag och mamma och lämnade emma hos mammas killes barn och plockade upp han. Var på handledarutbildning så att jag kan börja övningsköra med dom. Åkte och köpte kinamat, var fett sugen haha. Kom hem och åt sedan så har jag fixat lite låtar till iphonen så att jag har lite ny musik, ska ju ut och åka en massa! Borde ha packat men no gör det imorgon istället. 
 
Sen så såg jag att tabby kommer till stockholm! Och det är samtidigt som jag är där så hoppas man ser henne ahah. 
 
POK



Trött

Hello, kom hem efter två nån gång inatt. Somnade lite senre eftersom att jag var tvungen att äta. Vaknade halv 2, sjukt! Har inte gjort ett skit idag! Om jag orkar så redigerar jag bilderna annars får det vänta. 
 
Var iallafall kaozz på Sean Paul, var asnära på att svimma och fick typ panik så jag grät haha. 
 
Åter till min vilodag! Ska se på pll. 
 
POK
 



Gf

Igår så åkte jag och mamma och solade på tranviken, brände sönder ryggen. Åkte hem och fixade mig och sedan till stan. Mötte upp en massa folk och sedan så gick vi runt och höll på. Såg den svenska björnstammen och erik hassle och sista låten på takida. Klockan två kom amandas pappa och hämtade oss. 
 
Nu ligger man i sängen och chillar inför ikväll, är ju sean paul! Ska även ha med kameran så bir nog lite bilder! 
 
POK
 
 



lol

Och här är några mobilbilder ifrån igår!
 
sarywenner@instagram 



Rim fm festival sundsvall!

Hade en grym dag, sjöng och hoppade och skrek haha. Har ont i halsen och hoppas på att inte bli hes. Tå lyckades ta en biljett tills på lördag också fick jag den <3 
 
Där är mina bilder, vi kom även med på förstasidan på sundsvalls tidning haha.
 
Hahaha snygga!



Sun




ey yo

Idag så gick jag hem till mamma och tillbaka. Tog med mig ida som blev så trött så att när vi skulle gå hem så var jag tvungen att bära henne lite då och då. Hon gick och la sig direkt när vi kom hem haha. 
 
Imorgon är det som sagt rix fm festival, Ed Sheeran! Sjukt ändå, dom tar dom bästa artsiterna till lilla Sundsvall. Förra året var det Jason Derulo och nu Ed. Ska träffa toe och malin på stan innan 12, tar med mig kameran! Sen ska jag på gf på fredag. 
 
POK



Summertime

v.27 rif fm festival, gatufesten en dag. 
v.28 göteborg!
29.bor i borås men ska åka runt lite! 
30. hemma och vilar!
31. Stockholm en vecka!
 
Kommer knappt vara hemma något i Juli! Sjukt skönt att slippa Sundsvall en månad. Hinner även träffa my best friend i göteborg som jag inte träffat på länge. 
 
POK
 
 



Chill

Igår så åkte jag till Amanda vid 19 eftersom att pappa var på party och kände inte för att sitta hemma ensam hela kvällen. Vi chillade mest. Spelade song pop, såg pll, åt popcorn och kollade på bilder på we<3it. Somnade efter tre iallafall. Vaknade sedan så spelade vi song pop, var ute och försökte skejt, åt hallon och ja chillade. Vid fyra tror jag kom mamma och hämtade mig . 
 
Nu sitter jag här vid datorn, vädret suger så funderar på att gå upp på rummet och läsa lite hungergames. 
 
På onsdag är det rix fm här i sundsvall, blir väll nice eftersom att Ed Sheeran kommer! Är även gatufesten men orkar inte gå. Ska peppa inför nästsa år istället haha. 
 
POK
 
Åt popcorn med maxy, fatdog!