Blablabla

Hundarna är hos mamma nu i helgen eftersom att pappa är i Stockholm, dom ligger just nu helt döda i soffan efter mammas 2 långpromenader.

Idag så tänkte jag plugga till mitt tal som jag ska redovisa på måndag, det är nationella och jag är nervös över att det ska vara dåligt och för kort. Sen har jag även 2 matteläxor att göra. Fast en är tills på onsdag så behöver inte göra den idag. Sen skulle jag även behöva städa på rummet är ganska stökigt nu.

Vi hade utställning nu i veckan på unga magasinet. På utvecklingssamtalet sa dom att det var bra bilder, att kvalitén på dom i ettans bilder var mycket bra och att det var många som hade gillat bilderna.

Nu blev det långt så adios

sarywenner@instagram

 




Miss u

image description



Girl you light up my fire

Hellu. Haha idag fick jag och tå våran mattelärare att sitta 50 grader mot en vägg, vi har även fått henne att sjunga och steppa.
Imorgon så börjar jag 12.20 men ska på birsta med Amanda innan. Ska köpa en present till Elin som fyller år då och kanske lite kläder till mig själv hehe. Vill ha en jenasväst men finns typ inga, eller ja jag såg en på cubus för 300 så jag vet inte om de e värt det.
Har engelska sen en fotolektion som jag typ är klar med allt på, sen hem och hjälpa pappa att fixa sen blire party.
KOMMER ALDRIG BLI KLAR MED MIN HYLLA!
YO



Cute

sarywenner@instagram

 




LOVE

Hellu
Idag så har jag och pappa klippt Ida. Sedan så har jag suttit vid datorn och facetimat med mimiau som träffade matte idag, haha asså, och sett ett avsnitt av vampire diaires. Skulle även ha målat min hylla ett varv men det blev det inget av. Nu så funderar jag på om jag ska fixa en ny bloggdesign eller se ett till avsnitt av VD, tror nog att det blir ett till avsnitt.
Och jag har även börjat tränat lite hemma, typ saker man kan göra istället för att gå till gymmet. Gjorde en sak i tirsdags och har fortfarande fetaste träningsvärken! Men det hindrar mig inte ifrån att fortsätta, den jag ska göra ikväll är ännu jobbigare så jag kommer nog inte kunna gå alls. Men ska ha en fina platt mage tills sommaren.
POK



Analogt foto

Vi har fått lånat en analog kamera av skolan, så den här vekan har vi framkallat bilderna i ett mörkerrum på västermalm, jag tyckte att det var lite klurigt men kul! Kommer även bättre bilder.




One day




Home

Äntligen hemma. Det var skönt att komma bort ett tag men eftersom att man måste gå i typ 20 min för att komma till stan och 30 min för att komma till tåget så har jag gått typ en timme varje dag, ganska jobbigt! I tisdags så gjorde vi inte så mycket, såg på tv och slappade. I onsdags så kom min mammas kusin och mammas moster, då gjorde jag en skoluppgift. Sen så gick vi ner på stan och köpte lite mat och kollade runt. Åt mat och sedan chips. (ja jag har slutat med min potatisdiet, sockersuget är typ borta och dricka,potoatis, chips osv är inte lika gott längre men ja man kan äta lite höhö) Igår så åkte vi till gävle, tänkte shoppa en massa, slutade med att jag kom hem till mormor med en earcuff och godis haha. Men det var kul att komma bort från birsta och stan. Åkte hem och åt sen så såg jag när Danny var med i Adam live, usch vad jag saknar han!
Åkte hem med 14.40 tåget, såg på glee the concert typ hela vägen. Så det var inte så segt att åka.
När jag kom hem duschade jag sen så åkte jag till papi, har nyss ätit och nu åller jag på att uppdatera sims!



Barnkonventionen

Om några veckor så ska alla vi på foto ha en uställning på unga magasinet om barnkonventionen. Tänkte visa min bild och text. Texten skulle ha något med bilden att göra och man fick välja vad man ville.
Så ta era feta rövar dit och kolla då! Kommer bli f1!



When you lose something you cannot replace

Asså åh, det händer inget roligt i mitt liv. Ska till söderhamn/gävle på lovet med mamma, och ja mormor vilket ska bli skönt för då kan jag vara alone. Finns inget att göra här och jag villl bara bort från Sundsvall även fast att jag kommer sakna familjen och vännerna, men jag vill inte va kvar här, har gjort ungefär samma sak i 16 år. Sett samma saker i 16 år. Vet inte ens vad jag vill göra med livet.
Aja sitter här och väntar på att ugnen ska bli varm så att jag kan göra mat sen så funaderar jag lite till en fotouppgift om jag måste göra om den. Hoppas inte men ja vi får se, den ska va inne imorgon så jag har lite panik.
By; me