Göra en Bild vintage

Har gjort en tutorial hur man gör en bild vintage, eller får den att se vintage ut på det lättaste sättet.
Vill ni ha fler tutorials och om vad?



Yoyoyo

Aloha, har städat i någon timme sen så toppade mamma mitt hår och den här gången blev det inte snett haha. Sedan så lovede hon att betala till en ny kamera och då är frågan vilken kamera ska jag köpa? Har ju en nikon d60 nu + 2 extra objektiv (och kitobjektivet) så jag kommer fortsätta med nikon. Har kollat på d3200 och 5100 och sedan så har amanda en d90 och den är ju bra den med. Its hard! Kanske måste åka på nån affär och fråga haha. 


Ja valborg idag, inget jag orkar bry mig om så jag stannar nog hemma och är forever alone!



Me, me, me against them

(klicka på bilden för länk till spotify)



Whaaaaat?

Är det något ni vill se mer av i bloggen? Kommentera och ge mig ideer!



Svar

Hahaha tack toe!



Im cool

Okej visste inte vad jag skulle göra så jag satt och gjorde lite mobbade saker. Sluta inte att läsa min blogg för den här videon, snälla! Ha inte ljudet så högt då kommer ni skita på er!



Nails

Sarywenner@instagram




WE ARE YOUNG

Har suttit och kollat på youtubeklipp i snart 3 timmar. Så jag ska försöka fixa ett jag med, tänker inte vara seriös för det är något jag suger på! Men ska göra det när mamma sover så att hon inte tror att jag sitter och pratar för mig själv haha! Tabby är iallafall bäst om ni inte har sett någon video med henne så in på youtube och kolla nu!







New yorker

Varit på stan med mamma. Hittade bara det här, ett typ linne och en helt vanlig kofta. Skulle ha fått med mig lite mer men såklar så hade dom det inte.



Birsta

Var som sagt på birsta förut men varken mamma eller jag orkade gå på själva birsta så vi köpte mat sedan åkte vi hem. Fick med mig asmycket onyttigt och en massa iste! Imorgon ska vi till Birsta igen, vill ha lite kläder. Har kameran hos pappa men ska leta lite bilder på hårddisken!



School

Hade världens ojobbigaste dag. Först en idrottslektion där man fick veta lite om sin närvaro osv sedan började vi fotolektionen typ hundra år innan så jag åkte hem nån gång innan 12. Åt lite nudlar och har sett en massa OC. Väntar på att mamma ska komma så att vi kan åka till birsta!






Old

Vi skulle fota sedan redigera så att bilden skulle se gammal ut.



I love u




Idog




Just nu!




Food

Hade en dryg skoldag. Åkte hem coh åt mackor och såg 2 avsnitt OC och nu väntar jag på att maten ska bli klar då blire ett till avsnitt. Vet inte ens varför jag började se oc haha har typ ingen tid och har redan sett typ allt. Jaja är ensam hemma med emma tills imorgon nån gång vid typ 7, helt ok!
t r ö t t! Älskar våra tavlor också <3



Its spring




haters gonna hate,trolls gonna troll,computers gonna compute, and this post gonna post


sarywenner@instagram



mini times square

Bild från google
Redigering av moi
Testade att göra en bild där det ska se ut som en miniatyrstad, blev helt ok för att vara första gången!



Frukost




Its friday

Hade en chill dag in school. Gick till donken efter skolan med toe, hon drack kaffelatte och jag drack vatten. Åkte hem i skitvädret. När mamma kom hem så skjutsade hon mig till papi. Åt tacos och nu sitter jag här! Är sugen på att redigera bilder men har inga bilder, måste fota, det är mörkt men kanske gör det sedan! 

Imorgon ska jag hänga med min syster! 

Hade egentligen inte så mycket att skriva.
pok



Från donken igår, min tunga ser cp ut men ye!



New yorker

Idag så öppnade New yorker här i Sundsvall. Och självklart var jag och Tå bland dom första att komma in. Fick 50 kr rabatt och fick både tröjan och leggingsarna för 150 kr!



New


Bikbok - 299 kr



@ donken

Hade fotolektion, då gick jag och mina vänner till doken och tog en gratisoboy och pluggade lite.



Mums

Hittat bilder på kanske världens finaste rum. En dag vill jag bo såhär!




Jordgubbe

Min första bild, en jordgubbe skulle det vara, ser ut som en blandning mellan en melon och ett äpple!



Turn up the music

Hello
Skoldagen gick fort. Åkte hem och chillade. Lagade mat sedan så gick jag en promenad i en timme, måste sluta lata mig nu. Sedan så tog jag dram ritplattan och ritade lite. Det är dock as svårt och jag förstår inte programmet riktigt, men ska börja rita as mycket för det är roligt. 

Amanda oc jag har bestämt att vi ska börja åka skateboard. Kommer slå sönder mig men lätt värt det för det ser as roligt ut! 

På torsdag så öppnar New yorker här in sundsvall! Hoppas att jag hittar något där, men ändå inte för jag har gjort av med sjukt mycket pengar den här månaden. Tur att man är tät så att säga!





Svar

Tack kära du, det där gjorde mig asglad :D



What have I done?

Kära vänner. Igår så bakade jag först cake pops, och för er som inte vet så äre typ muffins blandat med philadelphiaost som man rullar till bollar och sätter på en pinne sedan doppar man dom i choklad och strössel. Finns typ 1000 olika variationer. I mina så hade jag chokladmuffins med marshmallows och lite vit choklad och några oreokakor för att det inte skulle bli så mjukt. Jag doppade vissa i vit choklad och vissa i mjölkchoklad. Blev riktigt gott även fast att dom inte blev så fina. 


Sedan så åkte mamma och jag till birsta, köpte det dyra 50mm objektivet. Och är helt kär i det! Har dock inte varit ute och fotat med det bara inne. Och eftersom att den har så låg blä ndare så äre bra om det är mörkt. Det är ett portättobjektiv så det blir kort särpedjup på bakgruden (bokeh)!



Kanske inte dom bästa bilderna men ville bara visa hur det blev!



Im the best

Hello kära vänner. Idag har jag fixat klart bloggen. Målat klart hyllan och även fått den på plats! Blev riktigt bra men har inte vant mig med ett stort rum haha. Levde på mindre än halva rummet så nu äre stort! Sett på barnprogram och ätit en massa mackor. Kollat på tv med papi. Nu ligger jag här i sängen, tänker inte somna typ 2 som jag gjort varje kväll. Ska se på ett avsnitt OC sedan sova. Imorgon måste jag städa rummet och hallen här uppe. 


Och snälla kommentera och skriv vad ni tyckte om bloggdesignen! 


POK



Världens sämsta iphonebild



True colors are beautiful, Like a rainbow




Pink♥

we♥it



?up

Yo folket!


Igår skulle jag köpa ett 50mm obejtiv men såklart så fanns det inte så nu måste jag beställa det. Idag så har jag sett typ 5 avsnitt oc och målat. Nu är hyllan as ful för färgen sög arsle så det blir fläckigt och fult så måste typ slipa av färgen sedan måla igen, ORKAR INTE! Har typ 1 cm tjockt lager med grus och sand över hela rummet + hyllan som står mitt i allt och det har varit så i en månad minst, jaja slua klaga. 

Nu ska jag fixa bloggdesigen så att bloggen blir lite finare och lite bättre. Ska försöka få pappa att bära ner mitt skrivbord också. 



Analogt foto



And yeah

Ni som vill att jag ska blogga, kan ni kommentera, skriva vad jag ska blogga om osv. Känns som att jag skriver och att ingen läser.



But you treat me like a stranger and I feel so rough

Hello.
Igår så fastnade jag framför youtube typ hela kvällen eller ja till typ halv 2.

Today har jag sovit länge. Varit i stan och Birsta. Övningskört. Målat 2 lager på hyllan som btw är klar nu och ätit äckligt mkt, lurat my sister att vi var påväg dit, bjudit henne på middag imorgon och ätit lite till.

Nu ska jag snart se ett avsnitt av OC sedan sova. Imorgon ska jag köpa ett nytt objektiv! Och fixa på rummet. 

jaja vi hörs imorgon!
Analogt foto



Its me

Ni får gärna kommentera vilken som är bäst!



LA

Vill bo i LA. Är kär i LA. Vill till LA. osv



YO

Idag så hade vi först matte sedan foto. Då skulle vi fota coola bilder på våra muggar som vi gjort. Fick typ 4 bilder som var helt ok. Ska redigera och se vilken jag ska ta men ni kan få se en bild på min snygga (fula) mugg!
I love u arizona



Onsdag

Började dagen med en spruta, haha okej nästan. Åkte till åkersvik för att ta första sprutan mor livmoderhalscancer. Och det gjorde ont att ta sprutan. Tänkte skrika lite men tanterna var så söta så jag ville inte skrämma dom. Sedan så hade vi en tråkig mattelektion sedan så åkte jag hem och såg på Lyckan i LA och chillade lite innan jag skulle till stan och äta på Biteline med Amanda och Maja. Vi åt sedan så gick vi till bion och såg Titanic. Sen åkte jag hem och sov haha. It was roligt att träffa maja men synd bara att hon inte var här så länge, hon åker hem imorgon. Tur att det snart är sommar så att vi kan träffas mera :)
trött



try believe you miss me, if i go

Hello. Mådde sämst igår, så jag åt ananas och kollade på true blood typ hela kvällen. Imorse så mådde jag lika dåligt, strressade till skolan där vi fick en fotouppgit som vi skulle göra, så vi gjorde den. Redigerade osv sedan så hade vi engelska nationella muntliga, gick inte sådär jättebra men borde få E iallafall. Tog bussen till bergsåker och köpte glass sen till skolan igen för att ha tea party! Drack en klunk te sen åkte vi hem.
Mådde bättre när jag kom in men tror jag har feber eller något nu men fryser som en gris och är täpt i nosen. Imorgon ska jag ta en spruta sen ha typ en lekton sedan hem och efter det så blire Titanic med amada och saknade maja. Kommer bli asbra! Eftersom att den är i 3D och ja.
Nu ska jag snart ta en alvedon sedan duscha och kanske se ett avsnitt true blood måste se mkt nu så att jag hinner ikapp tills säsong 5 börjar.
POK
En bild från idag