Amazing

I'm feelin' great
Right here beside you
that's where I will stay
You are the reason I breathe 
You're amazing



No you never gonna take me down

Skulle ha gjort den mörkare men ja vi får se om jag ska ha den här.



Waka Waka

Ja då är snart måndagen slut. Efter skolan var vi tvungen att gå på en föreläsning och barnkonventionen eftersom att vi ska ha en utställning på unga magasinet om några veckor, så vi skulle få typ inspration. Åkte hem och gjorde mat sen ringde mamma och frågade om jag skulle ha något från donken, skulle ha glass men glassmaskinen var trasig, tur för mig!
Annars så händer det inget roligt i mitt liv, gör bara samma saker varje dag. Så därför har jag inte bloggat på ett tag.
Hahahah så ful



Is it daylight or is it nighttime




Vogue

Vi fick en fotouppgift för några veckor sedan där vi skulle ta en bild från en tidning och se vad dom har använt för ljus och sedan fota en egen bild med samma ljus. Och eftersom att jag har lagt in alla bilder från skolan på datorn så tänkte jag lägga in lite fotouppgifter.



before I die 6




No air no air no air

Halloj!
Först vill jag klaga på att ni inte kommenterar (och nej amanda och tå ni behöver inte kommentera bara för att haha) och ja jag vet att det är fler än dom som läser så ja!
Sen så fotade jag Amanda i studion på alla hjärtans dag! Blev bra bilder. Fick en cupcke, en chokladask och 100 kr i present. Sen så har jag försökt plugga till historiaprovet men det har ju gått bra. Har gått en massa promenader och försökt sluta äta potatis, men det är svårt då det är i en mat och inte går att ta bort.
Inatt ska jag och Amanda dygna, vi ska plugga, se glee osv, SKA KLARA PROVET! Måste även redigera en bild tills imorgon, då vi har en stor redovisning + fika. Älskar skolan, älskar också att alla går runt med skrotdatorer medans vi har macbook pro hahhaa!
En bild till min redovisning!



Amanda in the studio




Before I die 5




before I die 4





Before I die 3




Happy Valentines Day

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



hit me with your best shoooooooot

Inte så jobbig dag idag. Efter skolan åkte jag hem och åt, laddade iphonen och vilade lite. Tog en promenad med hundarna i en timme, kom in och frös ihjäl men det var lätt värt det! Åt mat sedan så har jag bara suttit vid datorn.
Imorgon så äre en slapp dag på skolis sedan så ska jag och Amanda fota i studion! Och om inte my sister slutar för sent så blir det sidsjön då med. Ska även sluta äta potatis och hoppas på att sockersuget försvinner!
Och juste kanske får macbooken imorgon haha.



Before I die 2




Before I die 1




One love, one heart

Jahapp mina vänner, vaknade och såg att Withney Houston hade dött. Klev upp och gjorde mig klar, åkte till sidsjön med Elin och Linnea och gick ett varv. NU ska jag sluta lata mig och röra mig istället för i sommar ska min dubbelhaka och fettomage vara borta! Sen så köpte pappa ett par nya skor åt mig igår så jag va puckad och gick med dom runt sidjsön så nu har jag fetaste skvasåren. Aja har hunnit att städa med. Är helt slut men ja sånt är livet.
Skakar typ hela tiden också, vet inte varöfr men tror det är att jag inte äter så mkt socker längre, eller ja jag hoppas att det är så! Läskigt är det iallafall. Är as sugen på godis och chips och trocadero men får inte fuska nu!
Ska även få ordning på mitt rum, har en hylla mitt på golvet och ja mitt rum är inte så stort så det är ganska jobbigt. Men det kommmer bli sjukt bra när allt är klart. Bara jag kan ha sängen som jag vill utan att det ser konstigt ut.



Finn❤




My life




Red solo cup

Sitter här och lyssnar på red solo cup. Tå och jag har bestämt att vi ska lära oss den ahha. Såg även det nya Gleeavsnittet och det känns jobbigt att det är en vecka kvar tills nästa.
Såg en film förut med mamma, den var konstig. Varför hyr vi jämt konstiga filmer? Aja det var en sak som var hemsk också skrattade jag, för jag skrattar jämt åt saker man inte borde skratta åt. Men har alltid gjort så för att inte gråta.
Nästa vecka får vi som sagt kanske macdatorerna, ska fota Amanda i studion! (inte sedin) Alla hjärtans dag avsnitt i Glee. Det enda dåliga är omprov i historia. Måste verkligen plugga till det! MEN VEM BRYR SIG OM 1800-TALET?
Nu ska jag fortsätta lyssna vidare. Sova tidigt ska jag också är sjukt trött!
Cooling i somras!



From Gina

Massa snyggt från gina, och ja jag var tvungen att ha hjärtan för det såg så fattigt ut.



When i see your face

Okej kära vänner ska börja blogga som vanligt igen, men bara då jag har något vettigt att blogga om. Vill inte ha en sån där tråkig blogg igen. Designen ska ändras den men nån gång, gjorde den här för att jag var less på den andra.
Dagen har varit bra, har köpte första säsongen av Glee även fast att jag har sett alla avsnitt men det är så bra så jag var tvungen. Åkte hem och såg på Glee 3D concert, den var bra men det var synd att dom inte tog med alla låtar, typ när kurt dansar till single ladies eller push it haha. Men det finns ju på Google.
La in massa låtar från säsong 3 på iphonen eftersom att jag nyss såg klart alla avsitt som finns än. Och nu konventerar jag 3d concert, ska lägga in den på iphonen.
Har ett historiprov på onsdag men känns som att Glee är vikigare. Och ja att baka kakor, har bakat 2 gånger på 3 dagar.
Vi har fått kontrakten till våra macbookdatorer nu, är inte lika peppad som alla andra eftersom att jag redan har en men ja jag ska ändå ta en, liksom bättre med en gammal för typ 3000 sen än en ny för typ 10 000.
Så nu fick ni veta lite ur mitt viktiga liv!
POK
OMG
YE



yeah

Skulle först ha varit hos tå men hon kunde inte. Så då tänkte jag åka till amanda men ja. Så nu ligger jag hemma i soffan, har bakat kakor och nu ska jag se på Glee sedan en film med mami, helt ok ändå!
Snygg! Har även färgat håret men det syns inte så bra.



Hur jag ser ut just nu i håret..

 

sarywenner@instagram




Swaaaag

 

sarywenner@instagram