Cake pops








Boring

Är som sagt ledig, eller ja meningen är att vi ska fota på torsdagar så kommer vara ledig varje torsdag i 5 veckor nu, chillskola. Klev upp och satte mig vid datorn för att göra historian men har inte orkat men måste göra det nu. Skulle egentligen ha varit ute och fotat men är sämst väder ute. 
 
Har mest lyssnat på musik och kollat på olika sidor och bloggar. Och nu ska jag börja med historian. 
 
POK
 
 



Vans






Life




chill

 
Vaknade halv 9 imorse, satte mig direkt i soffan och såg nyaste pllavsnittet. Så grymt bra! Måste dock se det igen eftersom att jag var så nervös. Men ska inte avslöja något alls etersom att det inte ens har börjat sändas i sverige än. Sedan så fixade jag mig lite snabbt och tog sedan bussen till skolan. Hade bara 3 lektioner idag så var chill. Våran nya engelskalärare är btw bäst haha! Vi satte oss längst bak då trodde hon att vi gjorde det för att hon luktade äckligt. 
 
Imorgon är vi lediga, eller ja vi har fototid hela dagen så då ska jag sova! Och om jag orkar/vädret är bra så ska jag börja på fotouppgiften. 
 
POK
 




Dont wake me up

 
Sitter här vid datorn som vanligt! Fick en fotouppgift igår, ska fota lite olika bilder och tänka på olika saker. Lägger som vanligt upp bilderna när jag är klar! Skolis idag igen, var rätt chill förutom att vi började halv 9 (Som vi gör varje dag) Saknar vårat gamla schema! Har inget annat att skriva, händer inte så mycket i livet. Fast ja jag ska väll bli bättre på att fota nu.
 
POK
 

MM fett söt, vad äre för ras?



Hard life

Hello! Första skoldagen idag, var chill. Vi såg på film och fikade, annars hände det inte så mkt. Valde filmproduktion som val, dock så ville mamma att jag skulle ta matte för att komma in på universitet men är så otroligt less på matte eftersom att dom har gjort den sjukt mkt svårare! Men har dock inte sagt något om det till mamma så är lite orolig hehe. Men ja jag får väll skylla mig själv om jag en vacker dag vill gå på universitet. 
 
Kom nyss till pappa, ska se på film och chilla lite. Är läskigt för ibland får jag typ svårt att andas så vet inte riktit vad jag ska göra. 
 
Nog om mitt jobbiga liv!
 
POK



Pink

Sitter med rosa färg i håret, måste bättra på dipdyen som blivit urtvättad! Har även gjort några plander med Amanda ;) Men mer om det om det blir eller när det blir av! Ska snart duscha ur färgen, se en film sedan sova! Börjar halv 9, varför ska dom plåga oss.
 
POKte



Over

Och nu är även mitt sommarlov över! Imorgon ska jag till skolan igen efter ett par grymma veckor. Har ändå hunnit gjort sjukt mycket i sommar! Började lovet med att åka till Stockholm med toe för att gå på rix fm festival, och chilla lite. Sedan så var jag hemma ett tag. Fick tag i 2 biljetter till GF och var även på gratisdagen när det var rix fm och såg bästaste Ed<3 Åkte till göteborg med pappa och var där i lite mindre än en vecka, träffade bästis<3 och åt en massa räkor haha. Packade ihop och bytte bil för att åka mot borre. Hängde där i en vecka, var på ullared, var på bio i göteborg, och träffade bästis igen! Åkte ner till höganäs över en natt, osv! Var hemma i en vecka sedan åkte vi till Stockholm i en vecka, dock så var jag typ dödssjuk så fick inte så mycket sömn så var dödstrött hela tiden! Hade det dock asroligt med en massa mat och shopping. Kom hem och har varit hemma sen dess och tagit det lungt, har fortfarande hosta från min förkylning! Sen avslutade jag lovet med att färga rosa dip dye, ha ett pllmaraton med mina friendz och det bästa, köpte min älskade kamera! 
 
Grattis till alla som läste! 
 
POK
 



Sisters




Party




LA

Hellu, igår så sov jag till klockan 2, var sjukt trött haha. Sedan så satt jag vid datorn typ hela dagen. Är ju sista dagarna nu på lovet, börjar skolan på fredag, sjukt onödigt! På torsdag så ska mamma och jag till birsta för att köpa kameran, äntligen! Ska även bli bättre med bloggen, och nu när skolan börjar kommer jag ha mer bilder att visa eftersom att vi fotar typ hela tiden! Och kommer säkert fota en massa när jag fått nya kameran! 
 
Nu ska jag chilla resten av dagarna! 
 
POK
 



Backpack




New

Var som sagt på selånger. Skulle köpa klisermärken till hemknappen till iphonen men Tå prutade på värdlens finaste skal till mig istället! Också köpte jag en till keps. Nice att de va LA med! 200 kr för allt!
 
Haha och lol på att båda har med USA att göra



Im the best

 
 
Ska snart börja fixa mig för att sedan dra på Selånger med Toe! Har tänkt köpa några saker så kanske lägger upp bilder på det när jag kommer hem. Dom har typ miljontals snygga iphoneskal, dock så måste jag spara pengar så skiter i att köpa något, fast e bra sugen. 
 
POK 
 
 
Sarywenner@ instagarm! Såg ut såhär igår när jag lockade håret, dock så såg det bättre ut irl. 



Love the hair

 
 
 
Demi Lovato 



ITS SUMMER

Hello lovers! Idag så har jag städat rummet, sen så hann jag typ bara sätta mig vid datorn så ringde mamma och frågade om jag ville spela badminton i det fina vädret. Några minuter seanre kom hon, vi spelade i över en timme med ganska många istepauser. Kul att sommaren kommer nu när lovet nästan är över! När mamma åkte så kom pappa hem, följde med han och slängde lite sopor. Nu väntar jag på att vi ska handla. 
 
Har värsta mkt inspration till en massa roliga saker men har dock ingen ork. Så vi får se om jag en vacker dag orkar ta tag i allt. Eller så kommer det i slutet av månaden när jag ska köpa en ny kamera, har äntligen hittat en som jag gillar. Dock så kommer jag bli en fattiglapp men det äre värt! 
 
POK
 

(har btw inga biler att bjuda på, så inläggen blir bildlösa! Svintråkigt men måste hitta lite ork först)



Nörd

Hello lovers! Idag var en händelserik dag i mitt liv! Satt på studsmattan och läste ca halva dagen, bytte om och fixade mig sedan så åkte vi till skatan (typ ett litet ställe med stugor osv) och åt! Tog en sallad med lax, såg ut som att dom hade gått till skogen och hällt i en hög md buskar och råkat fått med lite lingon! Men den var god, doch hade jag skippat lingonen och ruccolan. På hemvägen så åkte vi in till Björn (också ett litet ställe med stugor, sjuka namn!) Var en stuga som var värd 9 miljoner, fett snygg med! Åkte vidare och då kom pappa på att vi kunde hälsa på Rex när vi ändå var ute och åkte. Visste inte hur jag skulle reagera men följde ändå med ut eftersom att jag skulle ångra mig om jag satt kvar i bilen. (Och för er som inte fattar så hade vi 2 hundar, en av dom var rex och ja vi lämnade bort båda pga tidsbrist. Doch så var han min bästa vän) När vi kom till ytterdörren så började han skälla, hon som har han hade undrat vad som hade hänt haha. Men han blev glad och sprang runt på gården typ tusen varv. Börjde mig ner för att klappa han och fick fetaste kyssen i hela fejset, lillrexen. Sen när vi skulle åka så kunde jag inte säga hejdå, fick hålla mig för att inte börja gråta. Och Rex trodde att han skulle få följa med oss hem igen så han gick med oss till bilen och hoppade tom in (aldrig hänt innan). Åkte till sanna och åt tårta eftersom att erik fyller år. Kom nyss hem och ska vänta på att senaste pllavsnittet ska komma. 
 
POK



24 sanningar om moi

1. Jag älskar att baka, men äter typ inget av det jag bakar. 
2. Mina vänner e bäst, men är typ aldrig med dom haha.
3. Älskar EMD mest av allt, skojar ej.
4. Älskar storstäder, skulle dö om jag bodde på landet
5. Älskar söta djur, om jag ser någon bild så sparar jag den och sedan sitter jag och glor på den då jag har tråkigt
6. Saknar Ida och Rex
7. Förlåter folk alldeles för lätt 
8. Älskar filtar, har typ 10 st. 
9. Skrattar när något är hemskt
10. Hatar broar, dock så har det blivit bättre nu
11. Älskar tvserier, och när jag hittat något bra så kan jag se om den flera gånger
12. Är nästan aldrig seriös
13. Skämmer typ alltid ut mig
14. Har fobi mot spindlar fötter och äckliga lukter
15. Är sämst att förklara saker, slutar alltid med att jag säger och ja 
16. iste är mitt liv
17. Älskar att resa men gör det för sällan!
18. Ska snart köpa min älskade kamera, är dock rädd att den ska va krånglig och stor osv
19. Hatar att träffa nya människor, tror alltid att dom hatar mig.
20. Har varit värsta pluggisen sen nån gång i 7an så blev jag less, sen dess har jag varit less.
21. Dock så älskar jag min linje och klass nu!
22. Vill bli 18
23. Älskar sommaren, hatar dom andra årstiderna så tänker flytta till ett varmt land!
24. Är något med usa jag älskar, så mm vill dit!



Home

Kom hem vid åtta. Åt mest en masa frukt som var sjukt gott! Och det var asgod tårta, saknar den haha. Ligger i sängen och halvsover, ska se lite pll och kanske någon film.



Goodtime

Kom nyss hem efter att ha tagit hand om måns. Fick damp och började skratta åt allt, kanske har suttit inne för mkt? 
 
Imorgon ska jag ta hand om måns, fixa mig, sälja en tröja sedan blir det party! 
 
Testade att locka håret, blev fail så testade att våga det istället och blev mycket bättre! Ska testa det imorgon, blir det fail så dör jag för det går inte att få rakt på engång och ja jag kommer inte ha så mycket tid! 
 
POK
 
 
Hahah ser både rött och rosa ut, men det är rosa, som det där under hakan



Livet

Var uppe med tuppen imorse, okej nästan! Vaknade halv 8, åkte till vårdcentralen och kollade ett födelsedagsmärke sen till måns (som jag är kattvakt åt) och gav han mat och släppte ut han. Åkte hem och såg ett pllavsnitt, är så bra så ser säsong 2 igen bara för att kanske klura ut vem A är. Mitt liv går typ ut på det, att ta reda på vem A är. Somnade i 3 timmar och vaknade för en timme sedan, åt frullerulle. Mamma sa att det var varmt så hon ville åka och sola, vi får väll se hur det blir med det. 
 
Ska testa locka håret med, om det blir bra så lägger jag in en bild! Såh bilder på folks hår när dom hade dipdye och det var asfint så vill testa jag med. Dock så tycker jag inte att jag passar i mitt krullhår jag egentligen har, därför så plattar jag det hehe. 
 
POK



Livet

Var uppe med tuppen imorse, okej nästan! Vaknade halv 8, åkte till vårdcentralen och kollade ett födelsedagsmärke sen till måns (som jag är kattvakt åt) och gav han mat och släppte ut han. Åkte hem och såg ett pllavsnitt, är så bra så ser säsong 2 igen bara för att kanske klura ut vem A är. Mitt liv går typ ut på det, att ta reda på vem A är. Somnade i 3 timmar och vaknade för en timme sedan, åt frullerulle. Mamma sa att det var varmt så hon ville åka och sola, vi får väll se hur det blir med det. 
 
Ska testa locka håret med, om det blir bra så lägger jag in en bild! Såh bilder på folks hår när dom hade dipdye och det var asfint så vill testa jag med. Dock så tycker jag inte att jag passar i mitt krullhår jag egentligen har, därför så plattar jag det hehe. 
 
POK



Maraton

Igår så träffade jag Amanda i stan, fixade lite saker sedan så åkte vi hem till Toe. Såg något pllavsnitt sedan gick vi på frasses och köpte pizza och på dollar och köpte godis. Gick hem till Toe och åt och kollade på pll. Lite senare kom Amandas pappa och hämtade oss. Såg mer pll och medans så färgade jag och Amanda håret, gjorde rosa dipdye! Velat gjort det aslänge och nu är det gjort. Blev väldigt rosa haha. Somnade vid kanske två. När vi vaknade såg vi mer pll sedan så tog Toe och jag bussen hem.
 
Släppte ut min fasters katt sedan åkte jag hem till mamma, måste snart åka och släppa in han och ge han mat. 
 
POK
 
Ska fixa en bättre bild, men ja det är rosa!



Im homeee

Älskar Stockholm men gud så skönt det är att vara hemma! Har suttit på tcentralen halva dagen och på tåg resten av dagen. Är helt trött i skallen pgr av lite saker men ska sova! Imorgon så blir det stan sedan pllmaraton med mina friendz (+ ska göra en hemlig sak) Har shoppat en massa så kommer väll kankse bilder på det med om ni vill se? 



Im alive

Sitter på min otroligt sköna (osköna) säng här i stockholm. Bor i en lägenhet som är full med saker. Har varit ute på en massa äventyr! OCh även shoppat lite, har dock inte gått i stan så mycket vilket jag hoppas på att vi ska. Har inget internet så sitter nu med mobilens internet för jag kännde för att skriva något. Och min blogg.se app fungerar fortfarande inte, blir seriöst arg på blogg.se snart. För om appen hade fungerat hade jag bloggat en massa om vad jag gjort men nu blir det inte lika roligt. 
 
Har haft soligt hela veckan så har bara gått runt i shorts (och en tröja såklart) Har läst på fb att det regnade osv i Sundsvall haha. 
 
Mamma glömde sin ena väska på tbanan när vi kom hit haha. Men nu så har dom hittat den och hon är och hämtar den! Själv väntar jag på att mitt hår ska torka, finns ju ingen hårtork! 
 
Kommer hem på söndag! Men vill stanna kvar här forever. 
 
POK