LOVE MY FRIENDS




Beautiful




Bloppis

http://sarawenner.blogg.se/bloppis/


Välkommen till min bloppis!



Home

Har nyss kommit hem. Igår kom min vän Toe på att vi skulle ha redovisning på fotolektionen så vi hade hål från halv 11 till två ungifär. Vi gick först på stan och köpte presenter, en till mamma och en till Emma sedan till foto, vi blev hungriga så vi gick och köpte en pizza och delade på den. Fotolärarna är så sega så halv tre började våran redovisning, gick väll helt ok. Tyckte inte att min bild blev den bästa (Den där på toe som jag har klipp in min själv på hehe) också fikade vi en massa! Det är det bästa med våra rdovisningar, alltid fika. 


Är ju ledig imorgon så nu börjar min helg! Fett skönt jao. 

POK


sarywenner@instagram

Jag och Tå fick äran att blanda saften, våran lärare tyckte att vi hade använt för mycket men den blev ju asbra!



Water marble

Har nyss testat gjort water marble igen, testade för ett tag sedan men lyckades inte. Förra veckan så skrev en till mig på instagram att man skulle koka vattnet och nu funkade det! Blev dock as fult så jag lägger inte upp någon bild på det, utan gör det den dagen då jag blir nöjd haha!

Ska snart sova, har en mattelektion imorgon bara, ingen svenska och jag är klar på foto! Sedan är jag ledig på fredag eftersom att jag är klar med allt i skolan och vi har ingen idrott. Chill linje eller. 


POK



Till er som inte vet vad water marble är!



Adios

Har harft min sista riktiga onsdagslektion i ettan! Riktigt skönt. Efter skolan så åkte jag hem till pappa för att gå ut med hundarna och säga hejdå som ska flytta imorgon. Grät i över en timme. När jag kom till mamma så åt jag lite och ska snart fixa med bloppisen tror jag! 


POK


Sötrex  sarywenner@instagram



Bloppis

Funderar på att ha en bloppis men vet inte om det är så många som kommer köpa något, så kommentera om ni vill ha en! Fast kommer göra en underblogg så den kommer fyllas på lite då och då.



moviestar

Hello!

Kom hem från skolan för ett tag sedan och har nyss ätit lite. På måndag så ska jag och Tå vara statister för en film som ska gå på bio om ett tag. Ömheten heter iallafall filmen! Vi ska sitta i publiken då det är en simtävling haha. 


POK


Mums på arizona!



Överallt




kläderna

Hello lovers! Sitter hemma och har nyss ätit lite (sällan) och ska snart börja slita ett par shorts! Ska lägga in bilder på allt när det är klart, blir roligare då. Skulle vara sjukt roligt att göra en klädkollektion haha. 


POK






Chillvanilj

Har suttit ute på balkongen en stund och blivit lite brun. Har dock bondbränna efter våran utflykt haha. Ska beställa sallad nu sen får vi se vad jag hittar på. Tå och jag måste skriva våran historia också men det är så tråkigt!



hahah snygg



Good morning

Har nyss vaknat. Såg på fb att Danny hade skrivit en text om det jag bloggade om igår! Men ska inte skriva mer om det haha.

Nu ska jag äta frukost! Ha en bra dag och glöm inte att säga grattis till eran mamma


POK



You and me always, and forever

Har följt esc lite då och då hela kvällen, och när dom sa att Loreen hade vunnit så skrev folk inte grattis, istället skrev dom att det sög att vara Danny just nu och undrade om han ens kollade. Töntigt, eftersom att han har beskrivit det som hände när han kom tvåa. Och han kollade och twittrade om att Loreen var bra osv! Ja herregud. 

Nu ska jag fortsätta lyssna på Nicki Minaj och sedan sova! 


POK






Goodbye

Har nyss sett Glee eller ja jag har två minuter kvar men klarar inte av att se mer. Behöver en paus från allt gråtande, har aldrig gråtit så mycket till en serie eller en film som jag gjorde till det här avsnittet! 

Ni kommer förstå när ni ser det...

POK





Tired

Har nyss sett avsnitt 20 av VD och började grina som vanligt. Ser på tv6 play så att jag har svensk text och då jag kommer ihåg så ser jag på tvn. 


Vill se Glee eftersom att jag inte har gjort det än, kommer grina sönder då med! 


Det är asfint väder även fast att det regnade lite igår. Men orkar inte sola haha det är så jobbigt att göra det här hemma hos mamma. Antligen så måste man sitta på våran trånga inglasade balkong eller ligga ute på gräset så att alla glor sönder. 

Ha en bra dag 

POK






Summertime

Nyss kommit hem ifrån att ha firat mamma på en restaurang eftersom att hon fyller år idag!

Har även varit ute nästan hela dagen, hade svenska sedan idrott och fotoutflykt. Har fått lite färg haha, asbra inför sommaren så slipper man bränna sig och det! 


Ha en bra kväll! 


POK


En bild som Amanda J i min klass har fotat! Om ni inte ser det så äre jag med blåa shorts haha.



Remby

Hahah har testat remby. Nu ska jag duscha sedan se sista Gleeavsnittet, klarade inte av att se igår!

Och imorgon äre utflykt, kommer kanske bli bra ändå! 

pok



New in

Asså måste sluta köpa en massa nu haha. Det här blev det sista innan sommarlovet börjar. Älskar allt!



Rosa läppstift från viva la diva
OCh två linnen från gina



Dip dye

 
Äntligen funkade det, den förra videon var rolig men för lång och seg. Men ska lägga in lite fler småsaker då och då :) För vi lyckads säga rätt så roliga saker (enligt mig haha) Men här ville jag bara visa vad det är för något.
 
POK



? to do

Sitter och dricker iskall trocadero efter en långpromenad! Inte så bra men gott haha. 

Men nu är frågan, vad ska jag göra? Se Glee?, se Vd?, göra videon? eller fixa mitt linne? 

Skulle vilja göra allt men fixar videon sedan ser jag på Glee! 

Pok!






? to do

Sitter och dricker iskall trocadero efter en långpromenad! Inte så bra men gott haha. 

Men nu är frågan, vad ska jag göra? Se Glee?, se Vd?, göra videon? eller fixa mitt linne? 

Skulle vilja göra allt men fixar videon sedan ser jag på Glee! 

Pok!






Sunshine

Älskar vädret just nu! Idag när jag kom hem ifrån skolan så satte jag mig ute och fransade (?) mina ena shorts. Nu ska jag bara förstöra dom lite och kanske sätta fast nitar sedan är dom klara. Fick en kommentar på instagram av nån söt liten tysk som älskade mig för att jag var så snäll och tipsade henne om dip dye haha, blev iallafall asglad. 

Klockan åtta ska jag gå en promenad med syster! Och då kanske jag kan somna innan 12 också. Måste börja röra på mig igen! 

Och den där dip dyevideon kommer, jag var klar inatt vid halv 1, skulle lägga in den på videofy me, orkade inte sen testade jag imorse då stog det att den inte hittade klippen så jag måste börja om! 


POK






Scary

Var och skejtade efte skolan sedan åkte jag hem, gjorde mat sen skulle jag ta ut ida, men hon måste sitta i bur så att vi inte får valpisar och rex får panik om han sitter i bur, men ja då jag nästan hade bärt ut henne så kom rex ut så jag bärde in han då bet ha mig i armen sedan blev han ett monster. Lyckades stänga in han men vågade inte gå in förnst efter 20 min då jag ringde pappa och började gråta för jag var så rädd haha. 

Har börjat på filmen, eller ja jag är nästan klar ska fixa med lite effekter och lägga in musik sen så!


POK


Har även på mig mitt nya linne! Men fick ingen bra bild haha



LATE

Videon kommer upp imorgon, tar så lång tid att lägga in dom i imovie ca en halvtimme kvar.



Im pink

Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Shoppat hela dagen och har kanske gjort av med ganska mycket pengar men lätt värt det! För det var asroligt att göra dip dye. Sitter och importerar lite videosar som vi spelade in, ska fixa ihop det till en bra video och lägger in sedan! 

Nu ska jag koka ris haha!
POK





My week

Måndag dip dye med toe
Tisdag Skejting
Onsdag Sista gleeavsnittet kommer ut, kommer gråta sönder!
Torsdag Chillvanilj?
Fredag Ska på utflykt med klassen, tå och amanda kommer inte va där, kommer dö av tråkighet, forever alone on alnö! Kommer gå vilse ensam, kommer gråta, bajs!


Som ni ser kommer min vecka gå från asbra till sämst. Fast det där med utflykten är jag mest orolig över att gå vilse! Liksom vi ska fota och fika sen äre bra. Har bott i Sundsvall hela livet men hittar inte till något! 


POK





Movietime

Ska lägga mig i sängen och se änglar och demoner, den handlar om illuminati så ja jag kommer bli rädd haha. Har ätit mig äckligt mätt så kommer nog inte vara hungrig på flera dagar, eller? Är hungrig hela tiden ju så ja. 

Imorgon kommer det en video då jag och toe dip dyar shorts!

POK



Young wild and free

Har inte haft något att skriva och haft fullt upp med bloggdesignen hela dagen ungifär! Den är inte klar än måste fota ensak tror jag och fixa lite till. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag ahha! 

Och på måndag ska jag och Toe fixa dipdyeshorts! Ska antligen filma eller fota så får ni se. Kommer bli sjukt kul iallafall, älskar att pyssla och det. 

Vill inte ha onsdag, för då kommer sista avsnittet av Glee säsong 3 ut. Kommer grina i 100 år och bli deprimerad, äta, bli fet, rulla fram osv. Men tror även att det kommer vara ett bra avsnitt med mycket sång haha! 






Gooood night everybody

Skulle vara meningen att jag skulle se trött och sömnig ut, istället blev det en as läskig gif. Hoppas ni inte blir rädda!



Yo yo

Har nyss kommit hem. Var först på ica maxi med mamma och hennes kille sedan skjutsade dom mig till pappa. Då åkte vi till ica maxi igen. Övningskörde hem och det gick kalasbra haha skoja men ja det gick bra! 

Ska äta om ett tag och se på tv med papi men bloggar mer ikväll lovers.






PINK

Som ni ser så har jag en ny design (om inte så uppdatera sidan) Gjorde en snabb men den blev helt ok! Ska fixa lite småsaker bara. 


Har även gjort klart skalet, det blev helt ok. Skulle kanske ha haft en annan färg istället för nagellack men sånt är livet haha. Satte fast typ pärlor eller vad man ska säga med nagellack sedan sprayade jag hela skalet med sputlack. 





New design

Ska börja på en ny header efersom att jag inte riktigt är nöjd med min just nu! Gillar bilderna och texten men inte färgerna och själva formen så jag ska göra en helt ny! Så om ni går in på bloggen och det ser annorlunda ut, tro inte att ni har kommit fel då haha!



Case

För aslänge sedan, tror det var ett år sedan så började jag göra ett iphoneskal, det blev gult eftersom att jag inte tänkte på att superlim blev gult. Så jag orkade inte göra klart det, men hade tråkigt så jag började ta av alla pärlor och gnugga bort allt lim. Målade det sedan guldigt med nagellack. Har nyss sprejat en glittertriangel på det och väntar på att det ska torka så att jag kan limma på pärlorna igen! 

(Bilderna är tagen med kameran,datorn och iphonen och då är kvaliten på bilderna olika!)



Innan jag tog bort allt (det satt konfetti där det är cirklar)


Målade det guldigt

Klippte ut en mall


Som jag tejpade fast på skalet

Sen blev det såhär


Ni får se fortsättningen då jag är klar!




Torsdag

Hello, började se på New years eve igårkväll men orkade inte se klart så jag såg klart då jag vaknade. Har inte gjort något alls, sett lite gleesaker på youtube. Har sjukt tråkigt och vädret är tråkigt det med. 

Får se vad jag hittar på! 

POK



Me and toe för länge sedan!



We are the champions

Nyss sett 3 gleeavsnitt och sitter nu och gråter för att det snart är slut och att jag inte vet vilka som kommer vara med i säsong 4. Mesig? ja! Och jag är den som inte gråter åt filmer osv haha. 

Kul att så många har tittat in men kommentera gärna!


Pok





Missa inte Glee 20.00 på tv11!

Sitter och lyssnar på Bruno Mars och väntar på att Glee ska börja! Såg även att jag hade blivit veckans blogg, tack så mycket! 


Pok





All she knows

En asbra låt med en asbra Bruno Mars!



Helg

Nu har jag helg! Hade nationella hela morgonen i engelska sen en dryg mattelektion som jag drog ifrån lite tidigare. Fotade pappas jetpakdrake när vi gick till bussen och sedan tog jag bussen hem. Vet inte vad jag ska hitta på. Ikväll är det först glee på tv11 sedan dubbelavsnitt på datorn! 


Pok






Episode 19

En låt som är med imorgon i Glee! Den är kanske inte så jättebra men rolig haha. Tog inte med biten som låten är med i för att jag inte vill förstöra för någon!







Chill

Hade en chilldag, började 12.20 men var på stan ett tag innan och fotade till fotouppgiften som skulle in lite senare. Hade engelska sedan typ 10 min foto, åkte hem och åt och nu sitter jag här och drygar. 

Vet inte alls vad jag ska skriva om, har ni några ideer?



Spacenails

Har nyss målat klart mina naglar, den här gången så blev det rymdnaglar, blev rätt coolt haha. 



Fulis haha, och sämst bild men det var assvårt att fota haha.



Smash

Hello friends, har nyss kommit hem efter att ha varit på stan med Amanda. Vi gick först på gina sen till cubus, köpte äntligen min älskade knallrosa bikini som jag har letat efter i några veckor men inte hittat någon men nu så! Och även en till magröja och en kofta med luva utan armar (?) Sedan så gick vi på Homebuy (hemköp) och köpte smultrondryck och smash och satte oss vid ån. Det blev kallt så vi gick in till biblioteket och spelade schack haha. 

Fotade sakerna lite snabbt så inte dom bästa bilderna men ja!





Skateboard

Sitter här och äter choklad och latar mig efter en sjukt jobbig dag haha. 

Mötte Amanda sedan så gick vi till Stadium och köpte en varsin skateboard! Skrev ju för ett tag sedan att vi skulle börja och nu har vi gjort det haha. Efter att vi hade köpt dom så gick vi till parkeringshuset i stan och åkte där ett bra tag. Vi vet dock inte hur man får fart eller bromsar. Lyckades även sträcka nacken klantig som jag är. 

Efter typ en timme så gick vi mot mitt place = ca 6 km. Hennes papi plockade upp henne vi skolan, när jag kom hem dog jag i soffan och åt nudlar. Kommer inte kunna gå imorgon. Men kul var det. 






Night

Har nyss sett på film och ätit lite chips. Nu så ska jag måla naglarna eller se en till film. Om det är bra väder imorgon så ska jag nog hänga med amandy. Vad vi ska göra får ni veta imorgon isånafall! 


POK och Godnatt






The worst things in life come free to us

Hola amigos, har nyss varit och handlat lite mat med mamis kille eftersom att mamma är sjuk. Ska äta sedan får vi se om jag ser gleeavsnttet igen eller en film. Prom-asaurusavsnittet är nog ett av dom bästa gleeavsnitten! Aldrig skrattat så mycket haha. 

Ska kanske passa på att fota till fotouppgiten nu när det inte regnar också? Vi får se. 



Nästa svsnitt är dubbelavsnitt = dom 2 sista. Kommer grina ihjäl mig!



Food ♥




LOVE

Nyss sett på VD och som vanligt började jag att gråta. Nu är snart säsong 3 av både VD och glee slut, tråkigt, bajs, vill gråta, vad kommer hända med mitt liv? Hahaha jaja det blir sommar så då får jag väll hitta på något annat!


En trött liten sovis



VD

Ändrade planer, mamma är sjuk så vi gick ner på konsum. Nu ska jag chilla innan VD börjar, någon mer som ser på det? Sedan ska jag se Glee som jag inte har kollat på än. Nice fredag, precis vad jag behöver!





Lite sol skulle inte sitta fel!



Friday

Äntligen är den här veckan slut! Ska snart åka till birsta med mami och köpa lite mat. Tå berättade även att vi var med på framsidan på Sundsvalls Nyheter. Sjukt ful bild på mig hahah!



Och sedan var det samma bild i tidningen!



Umbrella

Fotade om till en fotouppgift som ska in imorgon förut och har precis blivit klar! Bilderna på Emma blev inte så bra haha. Ska snart äta mat sedan se på Glee resten av kvällen, är trött och börjar halv 9 imorgon så ja. Och imorgon ska jag även ta den andra sprutan mot livmoderhalscancer! NICE!



Schooool

Sitter på skolan och har svenska just nu. Vi ska skirva en bildanalys om en tråkig bild haha. Innan det så var jag och Amanda ute och fotade till en sak ni får se då den är klar! 

Hoppas ni får en bra torsdag!






Efter sol kommer regn

Japp det regnar här i Sundsvall idag. Igår var det nästan sommar och nu blev det en tråkig höst haha. 

Idag har jag varit i skolan och letat wrapps från donken och hittade tillslut en haha. 

Ska laga mat om ungefär en timme sedan får vi se om jag kommer ihåg Glee som går på tv11 klockan 8, har ändå sett det men äh. 



Fick äntligen ut Emma igår!



LOL

Sitter och tjatar på Emma att vi ska gå ut eftersom att jag måste fota henne, hundarna är ju efterbliven så det gick inte.


Jag: Kan vi gå ut snart jag orkar inte vara vaken
Emma: VAA??
Jag: haah skojar bara
Emma: sa du att du inte orkade vara naken? 

HAHAHHA orkar inte!



Home

Kom nyss hem, blev så stressad förut så jag glömde ladda kameran så jag gör det nu, sedan måste jag ut och fota! Ska även börja se om glee tror jag, iallafall säsong två. 


Men nu: ÄTAAAA!





God morgon

Hade ingen fotlektion imorse då det blev en fet sovmorgon, börjar 12.20 har en lektion sedan får vi jobba hemma med fotouppgiften, älskar min linje! Sitter här och har precis varit ute och fotat men batteriet tog slut så jag åt frukost istället haha. Nu ska jag sätta kameran på laddning sedan fixa mig och gå ut med hundarna. 


Hoppas ni får en bra dag!






Home

Efter skolan så åkte jag hem och väntade på att pappa skulle hämta mig. Åkte till farmor och farfar där även min faster var. Åt smörgåstårta och tårta. Min faster bad mig även att sola för hon tyckte att jag såg blek ut haha. Övningskörde hem och nu har jag ont i arslet haha, men det gick bra!

Nu ska jag lägga mig i sängen och se VD är sjukt trött, tror att det måste vara av pollen! 






Schooool

Sitter på skolan nu har en tråkig svenskalektion om bildanalys. Det är asbra väder ute! 

Efter skolan ska jag till farmor och farfar eftersom att farafr fyller år, nice!






Söndag

Idag så har jag inte gjort något alls. Har varit trött hela dagen och haft skitont i ryggen. I torsdags så gungade jag på stolen och flög baklänges och slog i armen och ryggen i stolen haha. Så nu har jag ganska ont. Så ett tips lovers, gunga inte på stolen! 


Var ute och fotade förut men blev inte nöjd med bilderna eftersom att solen (som äntligen är tillbaka) var så konstig! 


mitt hår då jag inte plattat det



Flower




Dog




Everyday it will rain, rain, rain




Sugarlips

Haha så värdelös bild, kom på att jag hade fel slutartid då jag fotade och därför är inte skärpan den bästa, har även försökt fixat den i ps men de blev ju bra hahah och måste ha läppglans så att det blir glittrigare! Men det var kul att prova



Forever alone

Sitter hemma helt ensam med hundarna, pappa drog just

Pappa: emma kommer inte hem
Jag: men jaha
Pappa: ja så du får låsa så att ingen äcklig gubbe kommer och tar dig

Man ba tack så mycket! Skönt att vara ensam men huset är så stort så att man blir rädd haha. 

Och tack för alla söta kommentarer jag får, blir verkligen jätteglad!



Dance with somebody

Hellu

Igår så fastande jag vid köksbordet hela kvällen, satt och pratade om allt och alla haha. Sedan så kom vi in på tvn och att pappa behövde uppdatera den. Då kom jag på att han hade köpt en wifisak till tvn så då började vi att fixa med den. 


Idag så var vi på vårmässan, gjorde ett fottest, har ju problem med knäna och ibland ryggen så det var kul att testa och man fick testa speciella sulor som var sköna! Sedan har jag försökt få till tvn som lever sitt egna liv. 


Blir en lugn kväll är trött som en gris. 



äter lite godis



Twitter, instagram, tumblr osvosvosv

Har inte bara en blogg utan även instagram, twitter och tumblr och fb men blir inte vän med vem som hellst.

Instagram: sarywenner
Twitter: sarywenner
Tumblr: www.sarywenner.tumblr.com
Och dom uppdateras hela tiden!



Rain rain rain

Sitter på skolan nu, det regnar ute och jag har tygskor så är ganska blöt om fötterna! Om ett tag så börjar fotolektionen, vi ska få någon ny uppgift.
We<3it



Yo

Hade ett nationellt prov i engelska direkt på morgonen. Gick inte alls bra! Var hungrig och trött. Sen så rullade dagen på. Blv klar med min fotobok/häfte. Vi har lagt in bilder och skrivit lite text och gjort till en bok. Så det var skönt att bli klar med det. Har inget alls att plugga till vilket är skönt. 


Har nyss sett sista avsnittet av Lyckan i LA, dom måste göra en till säsong! Och ska snart börja se på glee.
Chill i min Onepice!



Nice

Tjoobre


Skola igen efter några lediga dagar. På lunchen så klättrade jag tå och amanda upp för norra berget hhaa. 

Har suttit och kollat på lite kameror och funderar på Nikon d5100. Det är ju skitsvårt! 






Forever

Hahah ritade den här på typ 5 min så den är ganska slavrvig men ye